FAQ Pytania i odpowiedzi

W tym miejscu znajdziesz informacje dotyczące zamków TTLock konfiguracji, faq.
forumwandex
Administrator
Posty: 87
Rejestracja: 20 cze 2016, 15:10
Kontakt:

Re: FAQ Pytania i odpowiedzi

Post autor: forumwandex »

Zmieniliśmy w Router - co powinniśmy zrobić w kontekście zamków ? Nie widzę ich teraz w aplikacji.
Należy sprawdzić czy identyfikator sieci wifi i hasło są takie same lub skonfigurować bramki G2 ponownie w aplikacji TTlock. Ważne :!: : Wifi routera pasmo 2,4GHZ
forumwandex
Administrator
Posty: 87
Rejestracja: 20 cze 2016, 15:10
Kontakt:

Re: FAQ Pytania i odpowiedzi

Post autor: forumwandex »

Jaki jest zasięg bramki G2
Bramka G2 komunikuje się z zamkiem poprzez bluetooth - zasiek do kilku metrów (zależnie od otoczenia, ścian itp.)
Komunikacja bramki G2 z aplikacja jest poprzez wifi - zasięg zależny od sieci wifi w obiekcje ( Częstotliwość sieci wifi to 2,4 GHz)
forumwandex
Administrator
Posty: 87
Rejestracja: 20 cze 2016, 15:10
Kontakt:

Re: FAQ Pytania i odpowiedzi

Post autor: forumwandex »

Jakie dodatkowe możliwości daje bramka ttl G2

Kod: Zaznacz cały

Podstawowe różnice w dostępnych funkcjach		
		
Funkcja														Standard	Bramka G2
Wydawanie kodów													Tak		Tak
Zmiana kodów - skrócenie/wydłużenie/zablokowanie						 Tak* – poprzez BLE 		Tak
Odblokowywanie przez BLE 											Tak		Tak
Zarządzanie aplikacją												Tak		Tak
Zarządzanie przez Internet											Nie		Tak
Wysyłanie kodu dostępu zdalnie											Tak		Tak
Jednorazowy kod/Cykliczny kod						 				       Nie		Tak
Odczyt historii zdarzeń											  Tak* – poprzez BLE		Tak
		
* Ograniczona funkcjonalność wymaga podejścia do zamka.		
forumwandex
Administrator
Posty: 87
Rejestracja: 20 cze 2016, 15:10
Kontakt:

Re: FAQ Pytania i odpowiedzi

Post autor: forumwandex »

Jak dodać administratora do zamka?
Nowego administratora można dodać w aplikacji Ttlock z konta na którym zamek została dodany przy instalacji.
Jeśli nie ma możliwości dodania administrator oznacz to iż nie jest to konto na którym został zainstalowany zamek.
Należy zalogować się na konto użyte do zarejestrowania zamka,
ODPOWIEDZ