Problem z GPS
Problem z GPS
Witam. Mam pytanie. Mapa w aplikacji SeTracker działała popranie, aż pewnego razu wyskoczyła informacja "Ups..coś poszło nie tak. Ta strona nie wczytała Map Google prawidłowo. Szczegóły techniczne znajdziesz w konsoli JavaScript". Sprawdziłam smsem ustawienia, wszystko ok. Program mam zainstalowany w smartphonie. Co mam zrobić żeby lokalizator działał?
-
- Administrator
- Kontakt:
Re: Problem z GPS
Jest dostępna nowa aplikacja setracker 2
Należy sprawdzić czy aplikacja nie jest blokowana przez jakiś program (antywirus lub inny zarządzający zasobami telefonu)
Należy sprawdzić czy aplikacja nie jest blokowana przez jakiś program (antywirus lub inny zarządzający zasobami telefonu)
-
- Administrator
- Kontakt:
Re: Problem z GPS
1- na jakiej zasadzie działa czujnik [czy to jest czujnik podczerwieni czy ruchu czy inny] ?
2- po jakim czasie od zdjęcia zegarka wysyłany jest sms do rodzica?
3- jaką funkcję w aplikacji należy włączyć aby ta funkcja działała ?
4- kiedy należy tę funkcję włączyć ? (na przykład co się będzie działo gdy włączę funkcję a zegarek będzie leżał nieruchomo i nie będzie na ręku dziecka)
Ad.1 Odbicie (nadajnik i odbiornik)
Ad.2 W aplikacji pojawia się komunikat o zdjęciu zegarka wysyłany jest sms - czas nie możne być zmieniany (wysyłany jest niezwłocznie - czas dostarczenia zależy od operatora karty sim).
Ad.3 Ustawienia wpisać numer na który ma zostać wysłany sms oraz włączyć wysyłanie powiadomień o zdjęciu zegarka na sms.
Ad.4 Informacja o zdjęciu zegarka zostanie wysłana po zmianie stanu (założony/zdjęty).
2- po jakim czasie od zdjęcia zegarka wysyłany jest sms do rodzica?
3- jaką funkcję w aplikacji należy włączyć aby ta funkcja działała ?
4- kiedy należy tę funkcję włączyć ? (na przykład co się będzie działo gdy włączę funkcję a zegarek będzie leżał nieruchomo i nie będzie na ręku dziecka)
Ad.1 Odbicie (nadajnik i odbiornik)
Ad.2 W aplikacji pojawia się komunikat o zdjęciu zegarka wysyłany jest sms - czas nie możne być zmieniany (wysyłany jest niezwłocznie - czas dostarczenia zależy od operatora karty sim).
Ad.3 Ustawienia wpisać numer na który ma zostać wysłany sms oraz włączyć wysyłanie powiadomień o zdjęciu zegarka na sms.
Ad.4 Informacja o zdjęciu zegarka zostanie wysłana po zmianie stanu (założony/zdjęty).