A ja mam taki problem posiadam kartę w a2mobile, wszystko wykupione i
aktywowane a zegarek w ogóle nie jest odnajdowany w sieci i aplikacji. W
zegarku tak jak by nie działała transmisja danych pomimo aktywacji kodami.
Zalecam wymianę kart sim. Nie wykluczam uszkodzenia urządzenia.
Pytania i odpowiedzi
-
- Administrator
- Kontakt:
-
- Administrator
- Kontakt:
Re: Pytania i odpowiedzi
Nie mogę się zalogować do aplikacji Setracker ... brak hasła do programu ... zapomniane hasło ... nie można odzyskać hasło ... program nie łączy się z zegarkiem ... offline
Jeśli po przeczytaniu forum dalej masz problem z konfiguracją zegarka Q50, q90 itp.
Zapraszamy do zakupu usługi konfiguracji zegarka (zdalnie).
Zakup konfiguracji zegarka
Jeśli po przeczytaniu forum dalej masz problem z konfiguracją zegarka Q50, q90 itp.
Zapraszamy do zakupu usługi konfiguracji zegarka (zdalnie).
Zakup konfiguracji zegarka
Mam zegarek G36m S4. Zegarek ma polaczenie z app Setracker na telefonie ale nie działa lokalizowanie gps. Próbowałem wysłać komendę smsem pw, 123456, ts# ale sms zwrotny nie przyszedł. Dalej na zegarku brak literki E.
-
- Administrator
- Kontakt:
Należy sprawdzić czy karta sim została zainstalowana poprawnie (zadzwonić na numer karty sim w zegarku). Kart sim z Gprs. Zegarek z wpisanymi właściwymi ustawieniami Internetu zależnymi od operatora jak w/w.
Komendy wysyłamy bez odstępów.
Komendy wysyłamy bez odstępów.
-
- Administrator
- Kontakt:
Dostawca zablokował możliwość korzystania z aplikacji innych niż własna (opłata abonamentowa za korzystanie z aplikacji)Mam zegarek Calmean nie działa z aplikacją Setracker
Rozwiązanie to kontakt ze sprzedawcą (zwrot niepełnowartościowego produktu) oraz zakup zegarka bez blokady.
Tanie zegarki mają blokady aplikacji (opłaty abonamentowe za korzystanie z aplikacji).
-
- Administrator
- Kontakt:
Należy sprawdzić czy Gps jest poprawnie podłączony do zasilania (czy świeca się diody na urządzeniu ).Nie działa GPS pod nazwą XXXX. Urządzenie działało przez 3 lat. Obecnie brak lokalizacji.
Jeżeli dalej urządzenie nie będzie wysyłać lokalizacji należy odłączyć je od zasilania ( odczekać aż diody zgasną) , sprawdzić stan wbudowanego akumulatora.